Gem minderne for evigt

Få barnets sko forsølvet her

Se mere

4 ugers levering

Høj sikkerhed

Et minde for livet

Forsølvning af barnesko

Hvordan foregår det?
  1. Du køber i shoppen
  2. Vi sender en pakkelabel
  3. Du putter skoen(e) i pakken, sætter labelen på og afleverer pakken på posthuset
  4. De(n) forsølvede sko leveres til døren med posten
Hvilke sko kan bruges?

Vi kan forsølve sko af alle typer af materialer.

Hvad med fragt?

Fragten er gratis på alle ordrer sendt fra Silvery. Leveringstiden på forsølvede sko er 2-4 uger.

Hvor sker selve forsølvningen?

Alle forsølvninger sker hos vores faste, 100% danske leverandør, som vi af konkurrencemæssige hensyn ikke oplyser yderligere om.

Peter og Pia

Frederikshavn

Helt ok service og god leveringstid. Vi har allerede anbefalet jer til flere 🙂

Nina Møller

Nørrebro

Så fik vi Williams sko - endda efter allerede 2 uger i stedet for 4. Vi er SÅ glade for forsølvningen.

Fam. Bang-Hansen

Ølstykke

En sko til hvert bedsteforældrepar og en sut til os - tak fra Ølstykke.

Det er yderst populært blandt danskerne at få lavet forsølvning af barnesko. Forsølvning er på mange måder en god idé, da man så kan gemme sine bedste minder og få en tidløs genstand, som kan minde én om livets vigtigste begivenheder. Det kan i teorien være hvad som helst, men vi oplever særligt en interesse i at få forsølvet sko.

Hvorfor vælge forsølvning af barnesko?

Mange vælger netop dette, fordi en barnesko symboliserer tiden som barn bedre end noget andet - måske lige med undtagelse af en sut, men det er en anden tjeneste, vi også kan tage os af. Ikke desto mindre er der mange gode grunde til at få forsølvet dit barns første (par) sko.

Måske vil du gemme den som en personlig genstand, der kan hjælpe med at bringe minderne tilbage til den tidlige forældretid senere i livet. Måske har du tænkt dig at give den forsølvede sko til dit barn engang i fremtiden, eller måske er der blot tale om et par bedsteforældre eller andre familiemedlemmer, der skal have en sjov og personlig gave. Mulighederne er mange, og det understreger blot vores pointe - at forsølvning ganske enkelt er en rigtig god idé.

Forsølvning af sko - så let er det

Forsølvning af barnesko er lettere, end de fleste går og tror. Faktisk er det super simpelt - i hvert fald når du vælger os til opgaven. Du køber tjenesten her i shoppen, hvorefter vi sender en pakkelabel hjem til dig. Her putter du bare skoen(e) i pakken og sender den til os - inden længe vil du få den forsølvede udgave tilbage! Leveringstiden er 2-4 uger, og vi kan arbejde med sko af alle slags materialer. Dermed er der ingen grund til bekymring fra din side, idet vi tager os af det hele. Du behøver blot at bestille og afsende.

Det er desuden helt op til dig som kunde, om du vil have én eller flere sko forsølvede. For manges vedkommende er det tilstrækkeligt med en enkelt, men prisen bliver naturligvis billigere pr. sko, såfremt du skal have to af slagsen forsølvet.